Gå till huvudinnehåll

Batteridrivna stomspikare!

Flexibilitet med suverän komfort på köpet

De två senaste batteridrivna 18 volts stomspikverktygen, markerar Hitachi Power Tools seriösa satsning på batteridrivna verktyg.

Ladda ner vår produktfolder

De nya verktygen, NR1890DBCL (34 gr.) och NR1890DBRL (21 gr.) är utvecklade för yrkesbruk och hanteras som luftdrivna spikverktyg för tex. sammanfogning av träkonstruktioner, regelverk, fasadbeklädnad etc. Byggda i grunden på samma sätt och med samma kvalité som de pneumatiska men dessutom utrustade med Hitachis unika och patenterade Air Spring Drive System, ett system med komprimerad luft som kraftigt reducerar både rekyl och ljudnivå.


Unikt låst drivsystem med komprimerad luft

Systemet resulterar i omedelbar avskjutning och med en hastighet upp till 2 spikar/sekund, vilket ger resultatet av ca 700 spik med fulladdat 5,0Ah batteri. Ingen schematisk rengöring krävs och prestandan är konsekvent - även vid låga omgivningstemperaturer eller hög höjd. Den kolborstfria motorn ger verktyget längre livslängd med högre kapacitet per laddning.

Verktygen är utrustade med säkerhetsspärr för att förhindra oavsiktlig avfyrning, indikator för magasinpåfyllning och är inställbara för enkel- eller serieskott och integrerat LED-ljus som lyser upp runt arbetsområdet.

Båda modellerna finns med 5,0Ah batteri, snabbladdare och stapelbar förvaringsväska eller som Tool only - utan batterier, laddare, förvaringsväska och andra tillbehör, vilket är ett bra och ekonomiskt alternativ för dig som redan har kompatibla batterier.

Se alla tekniska specifikationer i produktkatalogen:
NR1890DBCL (34 gr.)
NR1890DBRL (21 gr.)